Oznake

, , ,

Malo dobrih vijesti se može čuti u našim medijima, ali jedna od njih je svakako neodržavanje VIP Snježne Kraljice na Sljemenu, neki će se pitati zašto je to dobra vijest, jednostavno, južina je doprinijela tome da uvjeti za svjetski kup nisu održivi, a to je potvrdio i kontrolor FIS-a koji je svim normalnim građanima grada Zagreba priopćio tu radosnu vijest, neće biti rasipanja 23 milijuna kuna u kojima uživaju samo odabrani, a tko su odabrani znamo svi, besplatna promocija HSS kojima sve plaćaju drugi, a oni uživaju blagodati događanja na Sljemenu.

Jako me je razveselilo što je prestao i onaj iritantan spot u kojemu Ivica s meni nepoznatim ljudima skače u nekom čudnom rock stilu i poziva sve sa sjevera i juga da dođu na Snježnu Kraljicu!

Ima tu još jedna stvar, generalni sponzor VIP Snježne Kraljice je VIP, e sada s koliko novaca oni to generalno sponzoriraju i koga sponzoriraju?
Meni je logičnije da se to snobovsko takmičenje trebalo zvati Porezni Obveznici grada Zagreba Snježna Kraljica jer po svemu sudeći ti isti porezni obveznici su dali daleko više novaca od VIP-a, ali koga to briga pa sve je to biznis, a u biznisu uvijek nastradaju nevini, jer netko mora platiti danak u siromaštvu bili oni sa sjevera ili juga!

snježna kraljica

Nitko se nije zapitao kako se taj silni novac mogao potrošiti na jedini pametni način, toliko je sirotinje u Zagrebu, toliko je potrebnih, a nedovršenih projekata, a mi se trsimo pred svijetom kao da smo jedna od bogatijih zemalja Europe (valja napomenuti da oni ne potroše tolike cifre za održavanje jednog kola svjetskog kupa), što kazati negoli da nas mentalitet konstantno jebe!

Ja sam odlučila krenuti u druge vode, skijanje mi se je zgadilo, a kako stvari stoje nema ni snijega, pa sam zakoračila u pilates vode, oduševilo me je koliko nešto nalik na igru može iscrpiti organizam u pozitivnom smislu!

Pilates lopta je definitivno čudo, probajte samo leći na nju i održavati ravnotežu desetak minuta i vidjet ćete koliko je napora potrebno za vježbu s Exercise Ball.

pilates lopta

Moja malenkost je u pilates vodama već puna tri mjeseca i nakon tog perioda ustvrdila sam kako mi je taj oblik rekreacije ili bolje rečeno sportskog doživljaja promijenio shvaćanje o mišićima na tijelu, za neke nisam imala pojma da postoje, ali pilates mi je dokazao da postoje i to s jakim upalama mišića 🙂

Još je tu jedna pozitivna stvar, a to je da prejedanje s kolačima uopće ne osjetim na težini, pilates i famozna lopta sve izvuku iz mene!

Dakle ako odlučite brzinski izgubiti nagomilanu težinu tijekom blagdana, samo se uhvatite ove famozne lopte i krenite u akciju, sve se topi kao od šale:)

Lijepi pozdrav svima i do pisanja u Novoj 2014 godini 😉

Ivana