Oznake

, ,

Od trenutka rođenja primamo mnoštvo informacija i poruka, one koje primamo od roditelja su ništa drugo doli podsvjesne hipnotičke poruke koje se urežu u našu podsvijest i to se naziva odgoj. Pitanje koje se postavlja je da li se i odrasli čovjek može odgajati ili preodgajati, Naravno, sve je moguće pa i preodgoj odrasle osobe i to na jednostavan način.

Nedavno sam našla jednu veoma zanimljivu aplikaciju o tome kako podsvjesne poruke ili kako se to kaže na engleskom “Subliminal Messages” djeluju na ljudski um, u ovom slučaju se radi o tome kako sami možete kreirati i popraviti vlastito ponašanje, odnosno djelovati na vlastitu podsvijest na pozitivan način!

Prvo pitanje koje se postavlja je, što su to Subliminal Messages?

Prije nastavka čitanja na ovoj poveznici možete pogledati kratki video o Subliminal Messages.

Subliminal Messages je jednostavna aplikacija koja se koristi putem Vašeg desktopa, dakle instalira se na računalo i potpuno je besplatna. Pomaže ostvariti zacrtane ciljeve u životu na način koji Vas ne opterećuje, a Vaša podsvijest prima mjerodavne podatke o tome kako postići zadane ciljeve.

subliminal messages

Ovaj program je dizajniran tako da direktno reprogramira Vaš unutarnji sustav vjerovanja, odnosno direktni utjecaj na podsvijest i to tako da sami određujete smjernice koje želite popraviti.

Aplikacija Subliminal Messages kratkim brzim treperenjem šalje poruke koje idu direktno u Vašu podsvijest, a da naravno toga niste niti svjesni! Treperenje je tako brzo da nemate vremena za čitanje poruke, ali ona je svoje uradila, gradi novi način Vašeg zacrtanog cilja.

Koliko sam pročitala, već je jako puno ljudi iskušalo ovu metodu i iskustva su veoma pozitivna, pošto sam i ja odlučila koristiti aplikaciju, a koristim ju cca 3 tjedna, mogu ustvrditi da primjećujem određene promjene, naravno na bolje, odnosno na stavke koje sam sama kreirala.

Program je veoma jednostavna za korištenje i potpuno je besplatan, naravno dileri tvrde da će to trajati još određeni vremenski period, pa ako imate vremena onda požurite i isprobajte aplikaciju koja znatnim djelom pomaže u životu.

Na stranicama britanaske Wikipedije možete pročitati više o tome što su Subliminal Messages, poveznica na Wikipedia!

Za one kojima se neda mučiti s engleskim, ovdje je puno kraća verzija na Hrvatskoj Wikipediji.

Ako nekome pomogne ova jednostavna aplikacija tim bolje, jer vremena stresnog i ubrzanog načina života nam ne ostavljaju vremena za bavljenje na vlastitom boljitku.

Lijepi pozdrav

Ivana