Oznake

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kako to u svijetu biva, mislim da je potrebno pratiti trendove, kako izbaciti ljude iz ustaljenih stereotipa o životu i načinu razmišljanja pobrinula se je skupina umjetnika na čelu s švicarskim umjetnikom Milo Moire koji je svojim uratkom zasigurno zaintrigirao ljude koji su se našli na mjestu njegovog djelovanja, odnosno na mjestu kojim se je prekrasna manekenka prošetala i provozala.

Događaj se zbio u njemačkom Düsseldorfu i zasigurno je ostavio duboke tragove na sve sudionike ovog izvanrednog performansa!

Duboko vjerujem da se je muškom dijelu populacije ovakav način razbijanja stereotipa jako dopao, a vi prosudite da li je to točno?

Prvo što mi je palo na pamet je da bi i kod nas ovakav pristup naišao na odobravanje, evo kako bi HDZ mogao pokazati da je najsnažnija oporbena stranka, ako ne i najsnažnija stranka općenito ako ne s pristupom koji im predlažem, zamislite snažnog lidera koji ne preza da pokaže svoju snažnu desnicu i moć koju posjeduje, eto čak i ja bi bila u nedoumici i povjerovala bi da je HDZ napokon prošao svoju katarzu i osvijestio svoj demokratski i europski put, jer ako se može Predsjednik HDZ-a ovako promijeniti ne vidim zašto se i Domovina pod njegovim vodstvom ne bi ovako drastično promijenila!
Snažna i moćna “desna” Hrvatska.

snažni HDZ

Kako bi na takav pristup mogao odgovoriti SDP, jednostavno, neka i oni pokažu da imaju “konja za utrku”, prekrasno isklesani Premijer s aktovkom koja skriva Plan 21. Ako je tamo stvarno skriven Plan 21 ja znam da će moj izbor pasti na taj plan, jer čisto sumnjam da bi ikoja žena ignorirala vodstvo koje ima Plan 21, te bi u konačnici moj glas ipak uz tijesnu razliku otišao SDP-u, jer ipak nije sve u mišićima, tajanstveni Plan 21 je mjerilo uspjeha 😀

plan 21 sdp

TEHNOLOGIJA ĆE NAS SVE JEDNOG DANA SPASITI!

Američki znanstvenici su uspjeli stvoriti robote veličine muhe, znači robot-muhe, to zvuči impresivno jer su već dokučili kakva bi mogla biti njihova uloga, npr. u raznim nesrećama, poput terorističkih napada, elementarnih nepogoda poput zemljotresa i drugih groznih stvari, te bi robot-muhe mogle kroz prolaze koji su nedostupni ljudima  pronaći žive osobe koje su zatrpane ispod ruševina, ideja vrijedna divljenja.

Meni je odmah nakon što sam pogledala video uradak sa simpatičnim robotićima, pala na pamet jedna antologijska ideja, znači s još malo usavršavanja možemo doći do robota-muhe koji bi bio još manji i imao bi sposobnost uči kroz otvore na ljudskoj glavi sve do mozga, s prednje strane kroz nosnu šupljinu do čeonog režnja, a s bočnih strana preko ušiju do malog i velikog mozga te tako ustanoviti ili kako to već u mozgu ide, pročitati da li nam netko govori istinu ili laži.
mozak nam priča laži

Eto, predizborna sučeljavanja nam više ne bi bila potrebna, robot-muha i političari, jedan na jedan i znamo kome ćemo dati glas, ali kako stvari stoje to će teško proći u EU, a kamoli kod nas u RH, jer di bi stigli političari kada bi dozvolili da vidimo da li nas lažu i koliko nas lažu 😀

KAKO OSVOJITI IZBORE ILI DOŽIVJETI POTPUNI DEBAKL?

Djevojka koju sam smatrala smjernicom uspješnosti, dokazala je da baš duboko ne promišlja o svojim potezima, naime, prelijepa Antonija Mišura je odlučila stati na jednu političku stranu, ne bi to bilo ništa neobično da je to njen privatni izbor, ali ona je to odlučila učiniti javno, na listi HDZ-a.

sportašica

Draga Antonija, kada su na izborima 2007 sportaši stali na stranu dr. Ive Sanadera, neki od njih kojih se sjećam bili su Slavko Goluža, Ivano Balić, Niko Kovač i brat mu Robert također, itd. u meni se javilo razočarenje, kako ću ja navijati za nekoga tko je na parlamentarnim izborima podržao nekoga tko je pljačkao našu Domovinu.

Zato, ako ima šanse, odustani od politike dok si još lijepa u očima svih nas, nemoj si dozvoliti da ti poslije netko ukazuje na greške koje su činjene u tvoje ime.
Nemoj dozvoliti da osmijeh koji bi poželjela svaka stomatološka ordinacija kao logotip, postane osmijeh političarke 😉

KAKO IZBACITI FRUSTRACIJE I OSVETITI SE POLICIJI?

Frustracije gomile najbolje se očitavaju kod radikalnih navijača, onih koji žive za sukobe, a ne navijanje za svoj omiljeni sportski klub, e to se baš dogodilo u Splitu, gomila od oko tisuću navijača  Torcide koji nisu htjeli platiti kartu po cijeni od 80 kuna odlučila je kako ipak navijati za svoj omiljeni klub.

Di ćeš boljeg načina nego naći razlog za napad, tako to rade svi poznati domaći i svjetski političari, pa je valjda lako kopirati takvo ponašanje, a kod nas je povod bila smrt mladog navijača koji se navodno, prije smrti požalio liječnicima da su ga istukli policajci u Policijskoj postaji Županja. Radi se o Marku Azapoviću 18-godišnjaku koji je preminuo nedugo nakon premlaćivanja.

Umjesto da uzrok njegove smrti ispituju pravosudna tijela, to su učinili navijači Torcide, hrabri u gomili kao i svi plemenski ljudi, napali su policiju i lomili sve što im se našlo na putu, eto tako oni brane dostojanstvo i traže krivca za nečiju smrt.

Dečki, dečki, mislim da se i sam Marko Azapović srami vaših postupaka jer neopravdana sila nije odgovor u traženju istine. A i kojoj normalnoj osobi treba da se nađe u situaciji kao što je ova na slici ispod?

policija brutalnost

Uuuf, koliko mi još trebamo učiti o demokraciji i civiliziranom ponašanju, mislim da će proći još tisuće godina!

Lijepi pozdrav

Ivana